Temel İlkeleri Yangın çıkış kapısı
Temel İlkeleri Yangın çıkış kapısı
Blog Article
Yangın yerinde 120 dakikaya derece dayanıklı kalmalarını sağlayan yangın merdivenleri yanmaz malzemeden yapım edilmektedir. Yangın merdivenlerinin esrar ve yangını öbür alanlardan en azca 90 dakika ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur. Bir binada lazım olan yangın merdiveni skorsı ciddi bir faktördür.
Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım anlayışlemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında ömre bedel bir kriter olarak gösterilebilir.
120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.
Yangın merdivenleri, akla yatkın bir tasar çizim ile yapım edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların evgin durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini esenlamalıdır.
Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.
Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.
Kısaca yangın esnasında ortaya çıhun kötü ve aşırı ısı yangın mahallinden öteki ortamlara geçmemeli, insanların kaçabileceği emniyetli kaçış koridorları ve yangın merdivenleri oluşturulmalıdır.
Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Yangın merdiveni kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı sıkıya kapanmaktadır.
Kuruluşda yangın çıkması halinde flama ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine bentlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.
Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış gibi faktörlere rabıtlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz mürtefi bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceği dair hemfikirler.
Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.
Yangın Kapısı Kolu aşağı tamam itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Sektör konstrüksiyonsında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve dört dörtlük olmalıdır.
Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları muntazam olarak bünyelmalıdır. Kapının düzenli çhileışmasını elde etmek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar bileşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.
Kanatlar içre yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein destek plakaları mevcuttur.